Conditii de colaborare

5.Conditii colaborare
Cerinte:

• varsta minima 18 ani (impliniti)
• un act de identitate valabil (carte de identitate, pasaport sau permis conducere)
• cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit.
• cunostinte minime de utilizare a calculatorului.
• sa ai incredere in tine si sa vrei sa reusesti.
• sa fii punctuala si serioasa.
• sa fii foarte discreta.

Castigurile unui model de videochat pot varia in functie de timpul si dedicatia fiecaruia pe care o ofera acestei activitati.

Se poate colabora sub 3 forme:

Angajat – in acest caz, taxele catre stat ajung la 40% din partea dvs. de bani. Este cea mai nerentabila forma de colaborare, totusi in prima luna puteti opta pentru aceasta varianta, mai ales daca nu doriti decat sa testati acest domeniu.

PFA – in acest caz, taxele catre stat ajung la 30% din partea dvs. de bani. Aici dezavantajul este ca trebuie sa aveti sau sa obtineti un curs de calificare, exemple: operator calculator, operator imagine si text, etc.

Singurul dezavantaj consta in faptul ca PFA-ul va costa aproximativ 400-500 Ron, de aceea puteti opta sa va infiintati PFA -ul dupa ce incasti banii pe prima perioada sau luna de activitate.

SRL – in acest caz, taxele catre stat ajung la doar 13-18% din partea dvs. de bani. Este cea mai avantajoasa forma de colaborare. Esti susținut, sprijinit si sfatuit la fiecare pas de o echipă profesionistă si de o firma de contabilitate, astfel incat totul sa fie foarte simplu si sa te poti bucura la maxim de activitatea din acest domeniu.

Sediul social se poate face la o adresa indicata de noi.

Singurul dezavantaj consta in faptul ca SRL-ul va costa aproximativ 800 Ron, de aceea puteti opta sa va infiintati SRL-ul dupa ce incasti banii pe prima perioada sau luna de activitate.


Program de lucru:

Programul de lucru, in medie, la Web Studio este de 8 ore, din care 6 ore activitate online. Fiecare model este liber sa isi aleaga programul in functie de propriile necesitati. Turele sunt alese cu grija pentru a ajunge foarte usor la studio si pentru a asigura timp de pregatire si, eventual training, dar in cel mai important pentru a desfasura activitatea in intervale de ore cu trafic mare de clienti..

• Tura 1: 07:00-15:00
• Tura 2: 19:00-03:00
• Tura 3: 23:00-07:00

Colaboram atat cu fete cat si cu cupluri f/b sau f/f.

Se poate lucra la categoria “single” fata singura sau “cuplu” 2 fete sau cuplu b/f (in cazul cuplurilor b/f, trebuie sa fie echilibrati cu o relatie de cel putin 6 luni). In eventualitatea unei viitoare colaborari, noi, echipa Web Studio, suntem interesati in primul rand de tine, cea doritoare sa te alaturi studio-ului nostru.
Pentru confortul psihic al modelelor, acestea sunt asigurate ca, dintre site-urile americane si europene, se pot bana canalele unei intregi tari. Astfel, daca tu, din varii motive personale sau nu, preferi sa nu fii accesibila pentru tara X, aceasta va fi restrictionata.
Vrem, asadar, sa fii deschisa, lipsita de inhibitii, dar mai presus de toate foarte sincera, atat cu noi, cat si cu tine insati. Prin trainerul pe care ti-l punem la dispozitie, iti vei analiza personalitatea, iar impreuna vom putea alege modul si programul de lucru care ti se potriveste cel mai bine.

Web Studio. Excelenta in LIVECHAT


Suna acum la:+40(760)970523

Click aici pentru informatii de contact

webstudiobrasov.ro Web analytics